Алпинисти

алпинистиВисочинните услуги – това са монтажни, демонтажни и ремонтно-строителни дейности, които се изпълняват на големи височини и труднодостъпни места без използването на строителни скелета.

алпинистиКъм височинните монтажни услуги се пречисляват полагането на топлоизолация, миене на прозорци,  монтаж на козирки, навеси,  первази, гръмоотводи, сателитни чини, монтаж на външна рекама и още много други дейности. Промишлените алпинисти в последните години станаха изключително популярни, заради тяхната бърза реализация практически на всяко възможно място без да се налага наемане на скъпо оборудване като скелета и вишки.

алпинистиВ съвременият свят от услугите на професионални алпинисти се възполват всички сфери на строителството, поради тяхната мобилност и изгодна себестойност. Една от основните дейности на нашата компания са височинните монтажи на топлоизолация, миене на прозорци, монтажи на козирки, ремонт на фуги, водостоци и навеси, всякакъв вид външна реклама. Специалистите ни са квалифицирани и използват само съвременно професионално оборудване.

Ако се нуждаете от услугите на професионални алпинисти, свържете се с нас. Консултациите и огледите за град София са безплатни. Не се колебайте и се допитайте до нашите специалисти за съвет, чрез формата ни за контакти или на посочените телефони. Ще отговорим на всички ваши въпроси в най-кратки срокове.