БАР за напитки у дома?

Ако предпочитате да приготвяте лично коктейлите нагостите си и да ги забавлявате у дома, то изграждането на домашен бар трябва да присъства във вашия списък с желания.

Предлагаме ви някои идеи за домашен бар, които ще ви помогнат да създадете истинско функционално и достатъчно атрактивно пространство, което да се грижи за забавлението на вас и гостите ви. Първото нещо, което трябва да направите, е да решите къде да изградите вашия домашен бар.

Местата за това са основно кухнята, трапезарията и хола.

А защо не и в мазето, където много често се забавляват гостите, ако има условия. Ако живеете на място, където времето е приятно през цялата година, може да обмислите инаправата на бар отвън.
Използвайки вградени елементи и изискана мебелировка, можете да придадете на барастилно излъчване, което ще подчертае чашите, бутилките и другите аксесоари. Вграден бар в гардероба – скъп вариант, ноизглежда практичен и стилен. Ако направата му ви се струва сложна работа, можете да използвате масите за бюфет, рафтовете или кухненските елементи.Така, че да станат част от бара.

В случай, че имате достатъчно място, фабричните елементи са най-лесният начин да си направите бару дома. Те са на разположение за покупка в много магазини и мебелни салони. Обикновено са направени от дърво или от подобна материя. Нещата, които да вземете предвид при закупуване на самостоятелен бар, включват –размер на стаята, стил на бара, дали ще бъде свързан или не към ВиК захранването…

Островът в центъра на кухнята предоставя допълнително пространство за приготвяне и сервиране на напитки по време на скъпоценните часове за домашно забавление. С добавянето на бар столове, гостите ви могат да седнат и да се чувстват удобно. Можете да направите и умивалник, така винаги ще имате чисти чаши и бутилки. Такъв бар ще струва малко, ако го направите в зона, като кухнята например, която си има своя ВиК инсталация.

Източик: zid-ko.com