Боядисване на дърво и метал

Как се боядисва дърво и метал

Емулсия за боядисване

Стена области на зидария и дърво (ремонт висока производителност акрилни бои са подходящи за предварително небоядисана дърво и метал, ако правилно подготвени и подготвя). Елате в мат и завършва сатен, които оказват закрила и цвят. Кандидатствайте с обрасъл с валяк за големи площи или да използвате четка. Екстериор емулсия бои-често са на водна основа, така че лесно да се почиства с сапунена вода. Тези бои са микропорести, което позволява на боядисана повърхност да диша, така свеждане до минимум на мехури и лющене по друг начин, причинени от влагата, идващи от вътрешността на сградата. Четки или валяк са лесни за почистване с вода. Тези бои се в една или две палто системи, като се използва грунд / лакове.

Боядисване

ЗАБЕЛЕЖКА: гланц на нива от тези акрилни бои на водна основа не може да бъде толкова висока, колкото разтворител бои – но на финала ще бъде гъвкава, така че е по-малко склонни към пляскане по термични или промените в размерите ремонт.

Съвет: Не боя върху ветровит ден – прах и мръсотия, ще получите разпенени и да се придържат към прясно боядисана повърхност си! Покритие на литър:

Зидария боядисване стени – зидария, да предоставя, бетон, тухла Те идват в гладка или видоизменени облицовки и също са на разположение за 1 слой продукти. Съдържат фунгицид за борба с плесен свойства. Дайте гладко покритие, което се противопоставя мръсотия ремонт; видоизменени ще завърши Скриване на малки несъвършенства.

Съвет: За да проверите, че съществуващата боя е стабилен, търкаш с помощта на тъмно оцветени кърпа – ако кърпа взима една варовита депозит, търкат стена с твърда четка, за да премахнете хлабав материали, преди боядисване.

Покритие на литър: ремонт

Гланц за боядисване Екстериор дърво и метал Дава труден и трайна защита. Също така на разположение за 1 слой бои. Предлага се в сатен или гланц. Има мръсотия и устойчиви на плесен, без пожълтяване.

СЪВЕТ: Някои изискват грунд, затова проверете на калай, преди да започне! Чисто четки веднага след употреба.

Покритие на литър :15-18 кв.м

Етаж боядисване ремонт (гараж етажа), камък (прага) Цветя и трайни бои, за да издържат на тежки износване и разкъсване. Може да се основава на вода или разтворител. Кандидатствайте с валяк. Гарантиране на хлабав бита са ремонт чисти пред запечатване, грундиране и боядисване.

Метална боя Гейтс, ремонт, градински мебели, гаражни врати и др проектирани да осигуряват защита, те идват в гланц или сатен облицовки. Премахване на ръжда преди боядисване – четка тел употреба и попълнете ремонт с епоксидна основава пълнител (а ръжда инхибитор). ремонт повърхността, преди да живопис в тънки метални пластове използвате сапун и вода. Ако пръскане, да носи защитно облекло, включително очила и маска, и да се гарантира защитата на околните райони.

Специфични Бои за ползване

Водоустойчива боя канавката Метал / ремонт и конкретни Това са базирани ремонт да се създаде водоустойчива повърхност. ЗАБЕЛЕЖКА: Не може да ремонт водоустойчива боя с обикновена боя – тя може да бъде пребоядисано друг битумни боя.

СЪВЕТ: Щит областта зад ремонт и т.н. преди боядисване. Четки трябва да се почистват с парафин – да вземат необходимите предпазни мерки за безопасност!

Декоративен ефект Бои за керамични саксии, орнаменти и т.н. Използва се за украса саксии за цветя. Зелен меден окис и бронзиращи ефект боя продукти също са на разположение.

СЪВЕТ: прилага директно към субстрат, не се прилагат грунд, който ще доведе до образуване на мехури.

Защита стена паразитите мие – премахнете тези плесени и водорасли преди боядисване. Вземе необходимите предпазни мерки за безопасност, когато се прилага и се оставя една нощ да се позволи на ремонт да влезе в сила. Винаги следвайте инструкциите на кутията. Стабилизирането на решения – тези печат и стабилизиране на помътняване / закален повърхности и да се създаде добра основа за лепене на пласт.

ЗАБЕЛЕЖКА: Винаги четете производителите насока за всеки продукт, като може да има различни варианти за обща информация, дадени в раздела ремонт.