Една от основните дейности на нашата компания е производството и монтажа на PVC дограма. Екипът ни работи с профилите на най-известните марки в света, а производственото оборудване се модернизира постоянно.

Покупката на PVC дограма при нас е:

Икономически изгодно. Ние не обещаваме на клиентите си най-ниската цена, защото това неминуемо понижава качеството. Ние Ви обещаваме първокачествена дограма, която ще удовлетвори всички ваши изисквания.
Бързо и удобно. Продажбата на PVC дограма включва широк спектър съпътстващи услуги: консултации на специалисти, взимане на мерки, транспорт и доставка на готовата PVC дограма.
Надеждност. При закупуване на PVC дограма, нашите клиенти получават гаранция за качество и дълговечност от производителя.

Как да изберем правилната дограма?

При всеки избор на дограма трябва да се вземат под внимание няколко основни момента:

Тип постройка. При производството и монтажа на PVC дограма е необходимо да бъдат отчетени особеностите на конструкцията на всяка сграда.
Ниво на звукоизолация. Едно от основните предназначения на всяка PVC дограма – това е надеждната звукоизолация. Изборът на стъклопакет играе основна роля в борбата на вашата дограма с шума.
Ниво на топлоизолация. Качествената PVC дограма защитава помещението от студа през зимата и от жегата през лятото. За постигане на пълностен ефект, значителна роля играе и професионалния монтаж.

Монтаж на PVC дограма

Монтажът на PVC дограма – това се явява най – важния момент от подмяната на старата дограма с нова. По статистически данни 90% от дефектите в една PVC дограма са предизвикани от неправилния монтаж. Фирмата ни отделя сериозно внимание на този сектор от услуги, които предлагаме. Стремим се нашите монтажници да се възможно най – квалифицирани, а оборудването – съвременно.

Ако имате нужда от съвет за избора на правилната за Вас дограма, възползвайте се от услугите на нашите специалисти, чрез формата за контакти. Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.