Къртачни услуги

В природата всичко се стреми към хармония и равновесие. Пространствата за строителство в големите градове стават все по-малко и се налага периодически да се кърти и разрушава разнообразна гама от различни сгради и съоръжения, а на тяхно място да се издигат съвременни и значително по-функционални заместници.

Но всички демонтажни дейности изискват професионална квалификация за да се избегнат евентуални сериозни последици от неправилната експлоатация с машини и материали. Демонтажниците ни имат зад гърба си редица успешно завършени обекти, което ни позволява да предлагаме на своите клиенти пълен набор услуги – кърти, чисти, извозва. При подобен тип отговорни услуги, задължително взимаме всички предпазни средства, според Кодекса на труда с цел максимална безопасност и професионализъм.

Нашата компания има над 10-годишен опит в сферата на демонтажите. Екипът ни има необходимата квалификация за разрушаване, както на цели сгради и съоръжения, така и за демонтаж на бетонни и тухлени стени в индивидуални домакинства. Разполагаме с необходимото професионално оборудване, което ни позволява безпроблемно и бързо да приключим с всяка възложена задача. Стараем се редовно да модернизираме нашите професионални машини за къртене, а автопарка ни специално е съобразен с особеностите на този тип услуги.

Ако имате нужда от професионалисти за изкъртване на ненужни предмети и съоръжения, Вие сте попаднали на точното място.

Свържете се с нас на посочените телефони или използвайте формата ни за контакти. Ще отговорим на вашите въпроси в най – кратки срокове. Огледите за района на град София са напълно безплатни.