Креативни идеи за спалня

Представяме ви някои креативни идеи за интериор на спалнята – с черна дъска за писане, подобна на училищната, която да покриете с вдъхновяващи послания или пък да споделите мислите си…

В стаите с такъв стил, дъската за писане е на фокус. Всичко, което трябва да направите, е да си монтирате черна дъска и да напишете нещо интересно, забавно или вдъхновяващо на нея,

Календари, рецепти на любимите ви ястия, детски рисунки и послания като „Събуди се на правилната страна“ и „Сладки сънища“, са само някои от примерите, които могат да бъдат приложени в тази прекрасна част от интериора ви. Това е и най-добрия начин да представите спалнята си като извор на вдъхновение.
По отношение на черната дъска за писане и въпроса от къде да се закупи, да знаете, че тази област не съществува като отделен стил или декорация, но имате възможност да си купите специален вид боя, която ни позволява да конвертираме всяка стена в платно за писане и рисуване. Също така боята се предлага в най различни цветове.

Всичко, което ни трябва, за да създадем такава стена, са следните материали: циментова мазилка, латекс в някакъв цвят, легенче за боята или кофа, четка или валяче, бормашина за смесване на боята и не на последно място – малко свободно време.

В интернет е пълно със снимки на спални с подобни стени, покрити с математически формули, теореми, кръгове, квадрати, триъгълници, всякакви видове геометрични фигури и числа. Подобна смесица не е много трудназа създаване, като в същото време, обитателите на това интересно пространство в нито един момент не трябва да забравят традиционните развлечения, характерни за спалнята.

В случай, че сте от видаразсеяни хора, които често забравят важни дати и срещи, нарисувайте си календар на дъската и никога няма да забравите важна среща. Спалните с такива дъски изглеждат като идеалното място за интелектуален труд на професионални писатели, а черните, белите и зелените нюанси на елементите и геометричните мотиви на спалното бельо създават изключителна смесица от свеж, съвременен вид.

Източник: http://spalno-belyo.com