Запознайте се с най-авангардните смесители за баня

Безспорен факт е, че за разлика от еднотипните смесители за кухня, смесители за кухненска мивка и мивки за кухня, смесителите за вграждане в мивки за баня, каквито са термостатните смесители, например, са далеч по-авангардни.

Колкото и невзрачни моноблок, тоалетна чиния, душове за баня, алуминиеви радиатори, линейни сифони, душ системи, хидромасажни панели и лири за баня да имате, винаги може да заложите на някой нестандартен модел смесители за душ, например, чиято цена би могла да ви излезе по-евтино дори от цените на кухненските смесители и цените на смесителите за кухня. За разлика от кухненските мивки, каквито са мивките алпака и мивките алпака за вграждане, при умивалниците за баня има възможност за повече експерименти. Такива са смесителите за мивка и конзолна тоалетна чиния, направени от тънко стъкло с формата на полуокръжност, които несъмнено ще придадат доза уникалност дори и на най-скучната тоалетна чиния моноблок, и най-старите линейни подови сифони, чиито цени за линейни сифони за баня и цени на лентови сифони са високи, и невъзможни за честа смяна.

Друг тип смесители за баня, чието предимство е не само невероятният външен вид, но и достъпната цена на смесители за вграждане, са керамичните смесители за умивалник, които в интерес на истината много наподобяват обикновените такива за кухненска мивка, които често са виновници за високите цени на мивките алпака и цени на мивките от алпака. Техният дизайн е създаден като имитация на класическите смесители за кухня, с разликата, че са от висококачествена керамика и инвестицията в тях може да ви спести солените цени на моноблока, цената на тоалетната чиния или пък високата цена за лира за баня, каквато е лирата за баня на ток, например, защото повече не е нужно да търсите най-интересните техни варианти.“

Смесители за баня от сайта Geraka.com

Батерия за мивка Mila

смесител за баня Balandi ( geraka.com )
Термостатен смесител за душ Deante Begonia ( geraka.com )